En hoe komt dat op de menukaart tot uiting?
De kaart geeft ons veel meer een Italiaans dan een Amerikaans gevoel. Californië komt zeker om de hoek kijken. Met een Californische twist aan de salade caprese (met avocado) en een vissoep en knoflookspaghetti zoals ze die in San Francisco eten bijvoorbeeld, maar de basis is meer Italiaans.
Wat hebben jullie er gegeten?
When in Rome, do as the Romans do. Dat motto nemen wij ter harte en dus gaan we voor drie gangen: antipasti, primi piatti en secondi piatti. En omdat buiten die drie gangen ook nog de pizza als een klein bijgerecht op de kaart staat, willen we die ook graag testen. We trappen af met een carpaccio van wagyu en een zeevruchtensalade en eten daarna een kleine pasta (papardelle met bospaddenstoelen en truffelkaas en bigoli met scampi en zeeëgel). Als hoofdgerechten komen er zeebaarsfilet in beurre blanc en een combinatie van tournedos en langzaam gegaarde runderrib in een saus van rode wijn en blauwe bes op tafel.